اجرای پروژه های ساختمانی به ویژه در قسمت گودبرداری و پی ریزی ساختمان اهمیت فوق العاده زیادی برای مهندسان دارد. اگر تمام عملیات از مرحله ابتدایی حفاری به درستی و طبق استانداردها و با استفاده از تجهیزات و ابزارهای ایمن انجام گیرد، تضمین‌کننده دوام و استحکام کل سازه خواهد بود. روش های کاربردی برای گودبرداری با پایه ریزی عمیق وجود دارد؛ روش حفاری باز، حفاری با مهاربندی، روش ساخت و ساز از بالا به پایین و روش های حفاری جزیره‌ای، نمونه ای از مهم ترین تکنیک های گودبرداری هستند. هر یک از این روش ها ابزارها و مومات خاص خود را طلب می‌کنند.

گودبرداری ساختمان به روش حفاری باز

روش گودبرداری یا حفاری باز، یکی از متداول ترین و ساده ترین روش های حفاری برای پی ریزی ساختمان است. در این روش، ابزارها و تجهیزات حفاری از سطح زمین شروع به عملیات حفاری می کنند. خاکبرداری در یک گودال با عمق مشخص انجام می شود. در این روش حفاری برای پی ریزی ساختمان، دامنه های اطراف به صورت شیب دار خواهد بود. تنظیم شیب، همواره تحت نظارت مهندسان قرار می گیرد تا عمق گودال و شیب دامنه ها در حد استاندارد باشد. روش گودبرداری ساختمان به صورت حفاری باز از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه است.



ادامه مطلب

آینه های دکوراتیو برای نمای داخلی آپارتمان های مسکونی

بتن سبک چیست؟ کاربرد و ویژگی های بتن سبک

مزایای مصالح پیش ساخته ساختمانی چیست؟

حفاری ,روش ,های ,گودبرداری ,ساختمان ,ریزی ,روش های ,پی ریزی ,روش حفاری ,به صورت ,روش گودبرداری

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اشعار مولانا بلاگ آسمان پرستاره پرشیا خلاصه کتاب تحلیل و طراحی نوین سیستم ها معرفی انواع شرکت های تایر و لاستیک کلاس نهمیا خرید و فروش انواع ضایعات اهن در تهران إِذَا وَقَعَتِ الْوَاقِعَةُ یادداشت های روزانه محمد‌صدرا پروشات روانشانی روز